Nieuws

GroenLinks deelt 50 taarten uit aan Rotterdammers

NIFFO galerie

Op donderdag 1 maart delen politici en vrijwilligers van GroenLinks Rotterdam voor het 9e jaar op rij complimenttaarten uit. Rotterdammers en Rotterdamse organisaties met een groot hart voor de stad worden in het zonnetje gezet voor Nationale Complimentendag. Dit jaar wordt het grootste aantal taarten ooit uitgedeeld: 50 in totaal, gelijk aan het aantal kandidaten op de kandidatenlijst voor de stad.

Lees verder

GroenLinks, PvdA, SP en NIDA sluiten Links Verbond

Op valentijnsdag ondertekenden de lijsttrekkers van GroenLinks, PvdA, SP en NIDA het Manifest voor verbinding. Daarmee lanceerden zij het Rotterdamse Links Verbond. Samen gaan deze partijen zich hard maken voor een sociaal, duurzaam en inclusief Rotterdam.

Lees verder

Buurthuis De Brink gaat weer open

Huis van de Wijk De Brink gaat binnenkort weer open. Begin januari werd het buurthuis door de nieuwe eigenaar onverwacht gesloten. Stichting Humanitas, die verantwoordelijk is voor het welzijnswerk in Feijenoord, verwacht dat De Brink wellicht al deze week weer open kan gaan. Fractievoorzitter Judith Bokhove van GroenLinks is tevreden dat de wethouder snel actie heeft ondernomen.

Lees verder

Wie verdient volgens jou een compliment?

GroenLinks Rotterdam is op zoek naar Rotterdammers en Rotterdamse organisaties die een compliment verdienen. De partij deelt elk jaar op nationale complimentendag (1 maart) taarten uit in Rotterdam.

Lees verder

Pagina's